projecthost

Belépés a honlapra

A nyitólapon adja meg felhasználói nevét és jelszavát. Ha a jelszót e-mailben kapta (első belépés vagy elfelejtett jelszó), ezután meg kell változtatnia azt. Végül egy olyan oldalra kerül, ahol pontosíthatja adatait ill. meg kell adnia hiányzó elérhetőségeit. A későbbiekben személyes adatainak módosításához használja a bal oldali menüben a "Saját adatok" ill. a "Jelszóváltoztatás" menüpontot.

Ha elfelejtette jelszavát, a nyitólapon kattintson az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre, majd adja meg felhasználói nevét. Az Ön e-mail címére egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a belépéshez szükséges új jelszót. Ezt a következő belépésnél meg kell változtatnia, az első belépéshez hasonlóan.

Saját munkatársak felvétele

A bal oldali menü felett kattintson a saját iroda nevére, majd az "új munkatárs" gombra, és pontosan töltse ki az űrlapot. A megadott e-mail címre egy levelet küld a rendszer, amely tartalmazza a belépéshez szükséges adatokat. Az új felhasználónak első belépésekor meg kell változtatni a jelszavát, pontosítania kell adatait és meg kell adnia hiányzó elérhetőségeit.

Partner felvétele

A bal oldali menüben kattintson a "Partnerek" menüpontra, majd az "új partner" gombra, és pontosan töltse ki az űrlapot. Az új partner ezután mejelenik a partnerek listájában.

A partnerek listájában egy partner ikonjára kattintva megtekintheti annak részletes adatait, itt van lehetőség továbbá az adatok módosítására, a projekt törlésére ill. logo felöltésére.

Partnerként csak cégeket, szervezeteket, hatóságokat stb. rögzítsen, személyeket az "Új munkatárs" gombbal vegyen fel.

Egy partner egy munkatársának felvétele

A bal oldali menüben kattintson a "Partnerek" menüpontra, majd válasszon ki egy partnert. A továbbiakban ugyanúgy járjon el, mint saját munaktársak felvételekor.

Egy partner munkatársa újabb munkatársakat tud felvenni saját szervezetéhez. Elegendő tehát egy partnerhez egyetlen munkatársat felvennie, és rábízhatja kollégái felvételét.

Projekt indítása

A bal oldali menüben kattintson a "Projektek" menüpontra, majd az "új projekt" gombra, és pontosan töltse ki az űrlapot. Az új projekt ezután mejelenik a projektek listájában.

A projektek listájában egy projekt ikonjára kattintva megtekintheti annak részletes adatait, itt van lehetőség továbbá az adatok módosítására, a projekt törlésére, logo felöltésére ill. határidő megadására.

Résztvevők projekthez rendelése

A bal oldali menüben kattintson a "Projektek" menüpontra, válasszon ki egy projektet, majd kattintson az "Új részvevő" gombra. Először válassza ki a projektben részvevő partnert, majd adja meg a projektben vállalt szerepét és projektfelelős személyét. Adja meg az értesítés módját is: új dokumentumok feltöltésekor ill. dokumentumok frissítésekor a rendszer e beállításnak megfelelő címre küldi az értesítő e-mailt.

A résztvevők listájában egy résztvevő ikonjára kattintva megtekintheti annak részletes adatait, itt van lehetőség továbbá az adatok módosítására és a résztvevő törlésére.

Dokumentumok feltöltése

A bal oldali menüben kattintson a "Projektek" menüpontra, válasszon ki egy projektet majd egy résztvevőt, majd kattintson az "Új dokumentum" gombra. A szolgáltatást bérlő iroda munkatársai minden résztvevőhöz, egyéb felhasználók csak a saját irodájuk neve alá tudnak doukumentumot feltölteni.

Dokumentumok feltöltésének kétféle módja lehetséges. A rendszer egy Java kisalkalmazás (applet) segítségével lehetőséget biztosít méretkorlátozás nélküli, ellenőrzött, FTP alapú fáljfeltöltésre. Válassza ki a feltölteni kívánt dokumentumot a "Kiválaszt" gombbal, majd nyomja meg a "feltölt" gombot. A fájl feltöltése után a böngészőben egy űrlapot fog látni, a dokumentum csak annak kitöltése után kerül a rendszerbe. Az oldal első betöltésekor el kell fogadja a kisalkalmazás tanúsítványát.

Biztonsági korlátozások vagy egyéb problémák esetén használja az "Egyszerűsített fájlfeltöltés" lehetőséget. Itt az adatok megadása és a fájlfeltöltés egy lépésben történik, a maximálisan feltölthető fájlméret 32M. A fájl feltöltése több percig is eltarthat, az OK gomb megnyomása után várja meg, amíg megjelenik a dokumentumok listája.

Ha egy dokumetum újabb változatát kívánja a rendszerben elhelyezni, új dokumentum felvétele helyett az adott dokumentumhoz töltsön fel új változatot.

Dokumentumok frissítése, új változat feltöltése

A bal oldali menüben kattintson a "Projektek" menüpontra, válasszon ki egy projektet, egy résztvevőt, majd egy dokumentumot, és kattintson az "Új változat" gombra. Az eljárás innentől megegyezik az új dokumentum feltöltésénél leírtakkal.

Dokumentumok letöltése

A bal oldali menüben kattintson a "Projektek" menüpontra, válasszon ki egy projektet majd egy résztvevőt. A dokumentumok listájában egy dokumentum ikonjára kattintva megtekintheti annak részletes adatait és letöltheti azt, itt van lehetőség továbbá az adatok módosítására és a dokumentum törlésére. A dokumentumok listájában egy dokumentumot kiválasztva pedig annak korábbi változatai is letölthetők.

.hu

Belépés a honlapra
Saját munkatársak felvétele
Partner felvétele
Egy partner egy munkatársának felvétele
Projekt indítása
Résztvevők projekthez rendelése
Dokumentumok feltöltése
Dokumentumok frissítése, új változat feltöltése
Dokumentumok letöltése