English | Hungarian

projecthost

A Project Hosting rendszert olyan építészirodák, lebonyolító és kivitelező cégek számára fejlesztettük ki, amelyek rendszeresen dolgoznak együtt nagyobb projekteken társtervezőkkel ill. a tervezésben résztvevő más partnerekkel. A Project Hosting weblapján a szolgáltatás megrendelője egy-egy projekt adataihoz hozzáférést adhat a tervezésben résztvevő partnereinek: a résztvevők fel- és letölthetnek terveket és más dokumentumokat, határidőket és elérhetőségeket adhatnak meg.

A Project Hosting rendszer minden tervfeldolgozással kapcsolatos eseményt rögzít : az adatszolgáltatások, módosítások egyszerűen visszakereshetők. Ön ellenőrizheti, hogy partnerei megkapták-e a szükséges dokumentumokat, ill. hogy valóban eleget tettek-e adatszolgáltatási kötelezettségüknek, egyszerűen visszakereshető, hogy egy adott időpontban melyek voltak az aktuális tervek. A projekt résztvevőit a rendszer e-mailben értesíti minden fontosabb eseményről.

Referenciák

A Project Hosting szolgáltatás első változatát 2004-ben helyeztük üzembe, azóta a több mint ötven projekt többszáz résztvevője működik együtt a rendszer támogatásával, a feltöltött dokumentumok száma meghaladja a háromezret.

Corvinus Egyetem, új campus Három építésziroda (A&D Stúdió Kft., Konstruma Mérnöki Iroda Kft., Wing Zrt.) és több mint harminc további résztvevő (szakági tervezők, technológusok, kivitelezők) munkáját a Project Hosting rendszer segítségével hangolták össze az épület tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése során.

Premier Outlets Center 2004-ben megnyílt, azóta folyamatosan bővülő bevásárlóközpont, A generáltervező Konstruma Mérnöki Iroda Kft. és a társtervezők, kivitelezők, beruházók, műszaki ellenőrök valamint a projekt management a kezdetektől a Project Hosting rendszer segítségével működnek együtt.

K3 irodaház A Lukács és Vikár Építészstúdió Kft. új, Könyves Kálmán körúti irodaházának tervei a Project Hosting rendszer támogatásával készültek.

Kapcsolat

Kovács András
+36 30 933 3367
info@projecthost.hu
www.projecthost.hu

További dokumentumok

Első lépések
Fejlesztések naplója

Ismertető (PDF)
A rendszer áttekintése (PDF)

.hu

Projektek és résztvevők

A rendszerben korlátlan számú projekt ill. partner adatai tárolhatók. Egy partnercég munkatársai kizárőlag azon projektekhez férnek hozzá, amelyekhez résztvevőként hozzá vannak rendelve. Egy projekt résztvevői letölthetik a már feltöltött dokumentumokat, hozzáférnek a projekt adataihoz, valamint saját dokumentumokat tölthetnek fel.

Partnerek és felhasználók

A rendszerben partnerként lehet rögzíteni szakági tervezőirodákat, alvállalkozókat és más résztvevő szervezeteket. Egy partnerhez korlátlan számú munkatárs rendelhető, a szolgáltatás honlapjára partnerek munkatársai saját névvel és jelszóval léphetnek be.

Dokumentumok feltöltése

A tervek, képek, táblázatok, szöveges dokumentumok feltöltését egy FTP kapcsolaton keresztül kommunikáló Java kisalkalmazás (applet) segíti, de rendelkezésre áll a szokások HTML alapó fájlfeltltés is. A módosult dokumentumok úgy frissíthetők az aktuális változatra, hogy a régebbi változatok is elérhetők maradnak. A feltöltött, majd később törölt dokumentumok egyszerűen visszaállíthatók, azok fizikailag csak a projekt végleges archiválásakor kerülnek ki a rendszerből.

Események és értesítők

A rendszer rögzíti és visszakereshetővé teszi a dokumentumok fel- és letöltésével kapcsolatos eseményeket. Egy projekttel kapcsolatos fontosabb eseményekről a résztvevők e-mailben értesítést kapnak.